Jednoznacne jedna z nejlepsi veci kdyz si potrebujete zlehka protahnout telo po narocnem dni. Pouziva se i jako pomucka pri hodinach jogy. Zobrazit celou recenzi
Balanční polštář inSPORTline
InSPORTline - 120 kg - 33 cm Tento unikátní a jednoduchý balanční masážní polštářek je vhodný masážní doplněk při dlouhotrvajícím sezení. Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a... více »
od 259 Kč
průměr z 139 hodnocení
68% | (95) | |
24% | (34) | |
5% | (8) | |
1% | (1) | |
1% | (1) |
Velmi doporučuji. Na dlouhé sezení v kancelářích je báječný. Oproti míči je to stabilnější, sedíte "normálně" na židli a nikam se vám nekutálí.
Nezabere mnoho místa,dá se vzít s sebou na cesty,má široké využití,je za příznivou cenu.S produktem jsem velmi spokojena,používám jej každý den a půjčují si ho i ostatní členové rodiny.Určitě ho doporučuji a uvažuji že jej časem koupím i rodičům a sestře.
Již dlouho jsem po něčem podobném pátrala. Na doporučení kolegyně jsem využila nabídku inSportline.
Balanční polštář používám během celé pracovní doby a je to opravdu skvělá rehabilitační pomůcka. Vřele doporučuji i těm, kteří zatím nemají problémy s bolestí zad, ale musí sedět 8 či více hodin v kanceláři. Páteř se potřebuje hýbat a ne jen strnule sedět !!!
S Vašim výrobkem jsem spokojená jak při dedění, tak i při cvičení.
Při sezení je pepší bederní páteř. Tolik nebolí.
Doporučila bych jej i mým známým a přátelům..
Balanční polštář inSPORTline jsem koupila mamce k svátku, protože v práci hodně nachodí a z pracovních bot jí bolely nohy a to nemluvě a jejích dlouholetých bolestech zad. Tento produkt byl levný a já chtěla skusit jaké to je. Po několika použitíš už mamka říkala, že ji balancování na tomto přístroji ulevuje od bolesti. Já jsem jí nevěřila, protože jsem si říkala, že koutit se sem a tam můžu i bez toho. Byla jsem zvědavá a trošku znuděná, tak jsem si na tomto přístroji začala cvičit. I když mě nohy nebolely, bylo to velice příjemné a navíc zábavné, protože jsem to prováděla u televize a mého oblíbeného seriálu :) Obě jsme si na Balanční polštář zvykly a nemůžem si h vynachválit. Teď už máme doma dva :) Tak pro nevěřícné říkám, že mohu doporučit. Ať už na bolest nebo jen příjemnou masáž třeba na konci těžkého dne.
S pozdravem Nikola brucknerová
Klára Vaněčková
Přidáno: 19. listopadu 2010
(Upraveno 19. listopadu 2010)
masíruje
protahuje
posiluje
úspora místa v bytě
super věc na břišní svaly
za málo peněz hodně zábavy