Nejnovější recenze ze sekce Balanční podložky
Zatím jsem spokojená.
- Jedna strana masazni povrch
- Da se dofouknout dle indiv.preference
Mám problémy s chodidly, snad bude na cvičení dobré
- Funguje jak má
- kvalita hlavního těla vypadá dobře, není co by se rozbilo
- kvalita nástavce pro zvýšení obtížnosti je trochu nižší
Koupil jsem k polohovatelnému stolu ke stání při práci a naprostá spokojenost. Je to nejdřív trochu o zvyku, ale pak je to "aktivní stání" ve výsledku mnohem pohodlnější, protože na tom člověk může přirozeně přenášet váhu a "střídat polohy".
Nástavec pro zvýšení obtížnosti má trochu nepravidelné výlisky, které zapadají do hlavního těla. Pravděpodobně tedy jeho instalace bude vyžadovat trochu hrubé síly.
Překvapivě lehké, nízké, vejde se pod pohovku, návod spolu s cviky. Chce to trénink a určitě doporučuji.
Dobrá cena, odpovídající kvalita.
Zábava a človek přitom ještě cvičí a posiluje. Palec nahoru, doporučuji.
v pořadku
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
musim se stim jeste naucit
Doporučuji, super na odreagování/rozpohybování mezi prací u počítače. Nemám ale srovnání s konkurenčními produkty.
Návod na použítí je z jiného produktu, nevím proč je tam přibalený, žádný jiný na DONUT tam není!
Splňuje předpokládané vlastnosti jak po stránce funkce, tak i kvalitě.
- hezké a kvalitní provedení
- protiskluz
- perfektní na trénování rovnováhy těla
- položeno v obýváku, díky designu stromu není potřeba nikam schovávat, protože to i hezky vypadá
- Skvělé na rehabilitaci
S produktem jsem spokojená. Guma je pevná, ale ne příliš tvrdá, takže masáž je příjemná. Pružnost mohu ovlivnit přifouknutím (pumpička není součástí balení).
Splňuje přesně to, co jsem očekávala.
- Výborně zpracováno
- Hodnotím jako začátečník a naprosto splnil má očekávání
- dobrý při sezení u počítače
- Nutí k neustálému pohybu zad i při sezení u počítače, což vede k posílení svalů kolem páteře.
Nafukovací balanční podložka, polštář, čočka. Z obou stran jsou masážní výstupky. Z jedné strany vyšší, z opačné nižší. Hustí se jehlou, jako míč.