Nejnovější recenze ze sekce Balanční podložky
splňuje očekávání
rozhodně není na stálé sezení třeba v kanceláři, jestli si to někdo myslí, je určená ke cvičení a současně k soustředění na své tělo a držení těla.
- Prasknul při prvním použití
Vážím cca 90 kg, deska by podle manuálu měla vydržet 120 kg. Přesto při prvním použití deska uprostrřed prasknula.
Movit Balanční polštář 33 cm
Přidáno: 24. května 2024
(naposledy upraveno 24. května 2024)
Zakoupeno v Kokiskashop
úžasná pomůcka pro cvičení, jde opravdu o balanční podložku, výhoda, že je možné ji použít i jako podsedák. Snadno se nafukuje, nemám výhrady.
Výrobek jsem vrátila k reklamaci. Pumpička naprázdno fungovala, vzduch do podložky však při jejím použití nevnikal.
Proces vrácení v pořádku, čekám na výměnu zboží.
- Je to levné
Na prknu se po 5 min používání objevila prasklina. Garantovaná hmotnost uživatele je 120 kg. Já mám 80
- OK
- Prkno je dostatečně kvalitní a má dobré rozměry + pěkný design, válec je rovněž kvalitní
- Na produktu mě překvapilo, že design je daný gripem nalepeným na prkně. Ten může na jednu stranu být praktický, protože nohy nekloužou, ale na stranu druhou na balančním prkně není klouzání nohou žádný problém a spíš vadí, že nekloužou, když to potřebujete při různých tricích.
- Podložka sice vyhlíží kvalitně, ale při používání prkna se pod válcem shrnuje. Ikdyž se to zatím nestalo, po krátkém používání mám pocit, že se může snadno protrhnout, pokud by člověk prudce ztratil rovnováhu a prknem do ní narazil. Časem asi raději budu používat nějaký starý kus koberce.
Za tyto peníze je prkno super. Pokud se podložka časem zničí, lze ji nahradit. Za mě dobrá koupě.
U rotačního kotouče jediné co mi vadí malý průměr ,ale to tu hodnotí hodně zákazníků, mám nohu č.41 a je cca na č. 37 max takže musím být opatrná při cvičení ,ale za 99kc -nekup to...
- Je super !
Nesmeká se, je příjemný i na bosou nohu.
Kvalitní.
- nekvalitní provedení oproti předchozí řadě
- velmi tuhá
- hodně vysoká
- cena neodpovídá kvalitě provedení
- Výrobek naprosto splnil očekávání.
Obchod můžu doporučit. V neděli objednáno, v úterý k vyzvednutí.
To je ale tak vše.
Disk jsem objednávala pro nosnost 130 kg . Bohužel nemá nosnost snad ani 80 kg. Po použití zůstává na podlaze kolečko obroušeného plastu. Disk se seká, není to plynulý pohyb. Jeden posilovač rukou je už upadnutý a druhý bude za chvilku.
NEDOPORUČUJI !
Skvělý obchod, kde kladou důraz na spokojenost zákazníka
- jde o neznačkovou levnější verzi. jsem spokojená
- nedodává se s pumpičkou
Výborná pomůcka při trénování balancu a zpevnění nohou/kolen
Ledragomma Fit-Sit
Přidáno: 25. dubna 2024
(naposledy upraveno 25. dubna 2024)
Zakoupeno v Arthrocentrum
- rovná páteř
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »