Nejnovější recenze ze sekce Balanční podložky
- Super
- Doporučuji.
- splnil očekávání
Produkt je vynikajicí
- skvělý výrobek
- Šlape to
Kvalita plastu není moc přesvědčivá. Při cca. 75 kg se dost horní vrstva prohýbá, těžko říct jak dlouho to vydrží.
Jinak je to funkční, vroubky na povrchu nejsou nijak agresivní. Vnitřní válečky zdá se trochu dřou, opět, čas ukáže jaká bude životnost. Nicméně je to extrémně levně, takže otestuji a uvidím.
Rehabiq Balanční čočka 33 cm
Přidáno: 31. března 2024
(naposledy upraveno 31. března 2024)
Zakoupeno v Rehabilitační pomůcky
- Mohu procvičovat kdy chci
Velký výběr.
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
- Výrobek mám krátkou dobu
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za doporučení našeho produktu.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Bohužel produkt ohodnotit nemůžu, protože po objednání a i zaplacení, jsem se dozvěděla, že dané zboží bohužel nemají...
- příznivá cena
- spodní strana čočky není úplně hladká
- pumpička není součástí (je třeba dokoupit zvlášť, pokud člověk nemá doma v zásobě)
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Po operaci kolene idealni produkt na procvičovani a posilovani svalstva kolem koene .
- Kvalita
s tímto vyrobkem jsem spokojena již jednou jsem ho měla a osvědčil se mi
- kvalita
Skvělá balanční pomůcka s akupresurními výstupky.
- kvalita
Reakce obchodu hop-sport.cz
- Dobry vyrobek pro zdravi
Dobry vyrobek
- Je levný
- Vypadá z levného materiálu ale za ty prachy jsem s tím i počítala. Nicméně na funkci to nemá vliv a na četnost mého cvičení na tom mi to stačí.
Pokud děláte nějaký sport a potřebujete to jen na doplňující cvičení a nechcete do toho investovat plno peněz, tak za mě to bohatě stačí.
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Lehký a skladný...
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »